De kleur geel voert misschien de boventoon, maar Jumbo Supermarkten vertegenwoordigen binnen hun filosofie alle kleuren. Van Hollandse kazen en Surinaamse roti tot Griekse Feta en Turkse kruidenierswaren. Of je nu op zoek bent naar ingrediënten uit je eigen cultuur of juist eten uit andere culturen wilt ontdekken, Jumbo heeft voor ieder wat wils. Door de klant altijd centraal te stellen is het familiebedrijf in 90 jaar uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde supermarkten van Nederland. Ook met de aanstaande opening van de nieuwe winkel op Plein ’40 – ’45 in Amsterdam geeft Jumbo ruim baan aan producten die passen bij de inwoners van Amsterdam. In Amsterdam Nieuw-West betekent dit dat de nieuwe Jumbo een zeer ruime selectie halal producten gaat aanbieden.

Jumbo’s Halal assortiment

De nieuwe Jumbo winkel op Plein ’40 -’45 voert een breed multicultureel assortiment dat past bij de Jumbobelofte. In het kort betekent die formulebelofte dat eten makkelijk, lekker, gezond en voor iedereen bereikbaar en betaalbaar wordt gemaakt. De trotse filiaalmanager Willem van der Woude beaamt dat. “Onze winkels zijn een afspiegeling van de samenleving en daar zijn we trots op. Hier, in onze nieuwste winkel op Plein ’40 -’45 houden we rekening met de lokale behoefte aan halal, Marokkaanse en Turkse producten. We hebben met zorg verse halal producten van betrouwbare merken uit de islamitische wereld geselecteerd, zoals de snacks van Anur, de vleeswaren van Wahid en Efepasa. Onze speciale winkelmodule voor halal producten bevat een grote diversiteit aan producten die bij de lifestyle van onze islamitische klanten passen. Ook Turkse pides en Marokkaans brood zijn dagvers te verkrijgen en we hebben een speciale selectie van buitenlandse zuivel en kaassoorten. Deze mooie en gemêleerde mix van producten zal de verwachting van onze klanten overtreffen. Samen met mijn team kijk ik ernaar uit om 22 juni de deuren te openen en al onze klanten kennis te laten maken met 1000 m2 aan Jumbo winkelplezier.”

24Halal - Jumbo - Plein 40 45 - Amsterdam - Halal - Opening - Willem van der Woude - winkelmanager

“Onze winkels zijn een afspiegeling van de samenleving en daar zijn we trots op.”

Willem van der Woude, winkelmanager Jumbo Plein 40-45

Innoveren en inspireren

De supermarkt op Plein ’40 – ’45 is alweer de 583e Jumbo in Nederland. De retailer groeit hard en geeft hiervoor de credits aan al haar klanten, de medewerkers en haar leveranciers. Zij geven de klantwensen en ideeën aan Jumbo door, waardoor de supermarktketen kan blijven innoveren en inspireren.

Jumbo biedt halal producten al in meerdere supermarkten aan. Daarnaast is in iedere Jumbo winkel ruimte om het assortiment lokaal af te stemmen. Dat gebeurt op speciale feestdagen, in de Kerstperiode en met Pasen, maar bijvoorbeeld ook voor het Suikerfeest. De Jumbo winkel in Eindhoven bood vorig jaar gelatinevrij gebak aan tijdens het Suikerfeest en dit was een groot succes. Voor de lokale aanvullingen op het Jumbo assortiment krijgen Jumbo winkelmanagers alle ruimte. Op Plein ’40-’45 pakt Jumbo daar nu groots mee uit.

Feestelijke opening Jumbo Plein ’40-‘45

De Jumbo supermarkten zijn sterk in opmars. Doordat er in de Jumbo winkel op Plein ’40 – ‘45 veel ruimte is voor halal producten, laat de supermarktketen haar onderscheidend vermogen zien. Daarom nemen we de Jumbo vestigingen met een halal assortiment graag op in 24Halal.

De opening van Jumbo Plein ’40 – ’45 wordt op 22 juni 2016 gevierd met de buurtbewoners en de nieuwe medewerkers van deze vestiging. De eerste 150 klanten worden verwelkomd met een mooie bos bloemen. Daarnaast worden alle klanten die tot 26 juni 2016 voor minimaal €25,- boodschappen doen, getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Omdat deze ook nog eens gelatinevrij is, springen wij hier bij 24Halal een gat in de lucht.

Geschreven door Hicham Issaouti, Marketeer 24Halal

46 people recommend this

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>